Over ons

Kleingebleven.nl is zoals de naam al zegt een klein bedrijf. Hij bestaat uit mij (Eva) en mijn man (Bert). We hebben officieel de taken verdeeld, maar eigenlijk doen we beiden alles. Het is klein maar voor ons enorm belangrijk :) En daarom doen we er alles aan om het de klant naar de zin te maken.

Heb je dus vragen, opmerkingen of kun je iets niet vinden, laat het ons dan weten. Je kunt altijd bellen (0624779111) of mailen ([email protected]) .

Behalve in de webwinkel verkopen we onze kleding ook op leuke evenementen. Eigenlijk vinden we dat nog leuker dan het verkopen online, omdat je dan veel directer met de klant in contact staat.

Zo hoor je goede verhalen over de kleding:

“Eerst droeg m’n dochter de jurkjes en nu mijn nichtje.”

“Ik ben zo blij dat er ook kleurrijke kleding wordt verkocht!”

En je hoort ervaringen:

“Loud+Proud is echt super. Het valt wel groot : ik koop altijd een maatje kleiner voor ons kind.”

“Ik weet eigenlijk moet je het niet in de wasdroger doen, maar soms doe ik het wel. En eigenlijk blijft het gewoon goed!”

We vinden het gezellig  als je ons een keertje opzoekt, op de evenementen pagina vind je waar en wanneer we ergens staan.

Waar wij voor willen staan is een goede klant ervaring. We zijn niet voor niets klein gebleven. We kennen onze producten en onze klanten. Als er iets speelt horen we  het graag. We zullen alles doen om het euvel te verhelpen. Het is en blijft mensenwerk tenslotte, toch?

We verkopen artikelen waar we zelf 100% achter staan. En dat betekent dat alle kinderkleding die we verkopen verantwoord is gemaakt. De gehele productie ervan moet in orde zijn. Van het veld (biologisch katoen), naar de fabriek (eerlijke arbeid), naar de klant (kwaliteit).

We willen dat jij als verantwoorde ouder een mooi product vind voor je kind waar je een goed gevoel bij hebt. En wij zullen er alles aan doen om die ervaring te waarborgen.