Algemene voorwaarden

Produkt informatie

Alle prijzen zijn in euro`s, inclusief btw. Artikelen kunnen worden geruild mits niet gedragen en gewassen en met de originele kaartjes er nog aan.


Bestellen en bevestigen

Indien u besluit een product te willen aanschaffen volgt u de stappen zoals de winkelwagen aangeeft. Onvolledig ingevulde gegevens kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Als u uw gegevens correct heeft ingevoerd dan krijgt u binnen 24 uur een bevestigings bericht. Mocht u er niet uitkomen of een vraag hebben, mail dan gerust naar [email protected] .


Betaling

Na ontvangst van de betaling wordt deze zo snel mogelijk verzonden. Meestal dezelfde dag en in ieder geval binnen 5 werkdagen.


Verzenden

Voor de verzendkosten binnen Nederland vanaf 1 januari 2019 reken ik voor een pakket tot 10 kilo met DHL 5,75 euro. Pakketten zwaarder dan 10 kilo kosten 8,75 euro om te versturen. Boven de 20kg wordt het 13,25 euro.

Voor artikelen die in een envelop passen geldt 1,95 of 2,95 afhankelijk van het gewicht.

Voor bestellingen boven de 50 euro reken ik geen verzendkosten binnen Nederland.

Kleingebleven is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte poststukken. We helpen natuurlijk wel het pakket weer boven water te krijgen en denken mee aan een oplossing.


Privacy

Uw gegevens worden alleen gebruikt om uw bestelling te verwerken. Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Kleingebleven.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Als u vragen hebt over ons privacybeleid, wilt u dan aub contact opnemen met ons? ([email protected])

 

Mocht u niet tevreden zijn

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het bestelde artikel van de koop af te zien. Dit kunt u aangeven door contact met mij ([email protected]) op te nemen. De verzendkosten voor het retourzenden aan Kleingebleven zullen dan wel voor uw rekening komen.

Na ontvangst van het artikel retourneer ik u het bedrag wat u voor het artikel heeft betaald plus de verzendkosten. Voor meer informatie verwijs ik graag naar de pagina retourneren.

We komen er natuurlijk altijd uit. En wettelijk bent u als klant, en ik als ondernemer, beschermd. Ik wil u daarom attent maken op de website van de Europese geschillencommissie ODR . Waar u als consument altijd terecht kunt in geval van escalatie.

 

Door een bestelling te plaatsen bij kleingebleven.nl gaat u akkoord met de voorwaarden.