Betaalmethoden

Kleingebleven biedt meerdere betaalmethoden aan. Mocht je toch een betaaloptie missen, laat het ons dan aub weten!

 

IDEAL

IDEAL is een online betaalmethode welke je veilig doorstuurt naar uw eigen Nederlandse bank. Deze betaalmethode is niet mogelijk indien je gebruik maakt van een bank die buiten Nederland gevestigd is. Mollie voert namens Kleingebleven de betalingen middels iDEAL uit. Het kan dus zijn dat je op jouw bankafschrift of in een e-mail Mollie ziet staan, er zal altijd een logo van Kleingebleven gevoerd worden. Indien je betaling door wat voor reden dan ook tijdens het iDEAL proces afgebroken wordt, ontvang je binnen een uur een betaallink op het door u opgegeven e-mailadres, via deze e-mail kunt u alsnog uw betaling voltooien. 

 

Bancontact

Bancontact is een betaalmethode voor België. Betalingen worden direct voltooid in de eigen bankomgeving van jouw Belgische bank en worden vervolgens meteen verwerkt door Kleingebleven.

 

Vooraf overmaken

Naast bovenstaande methoden is het ook mogelijk te kiezen voor vooraf overmaken. Je maakt dan het verschuldigde bedrag na afloop van de bestelling over op de bankrekening van kleingebleven.

Bankrekening/IBAN : NL07INGB0658275941

BIC/SWIFT : INGBNL2A

T.n.v. : E.E.I.A. van Hijum

 

Betalen bij afhalen

Je kunt er ook voor kiezen je bestelling af te halen bij Kleingebleven. je betaalt dan natuurlijk geen verzendkosten :)

Kleingebleven

De Waard 47

9734CV Groningen

Nederland